Luxury-sviitti

Huoneen erikoisuudet:

Huoneen kuvaus

Tahkohovin laadukkaissa huoneissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto, äänieristys, lattialämmitys, korkeatasoiset vuoteet ja TV. Kaikissa isoissa huoneissa on oma wc, suihku, mini jääkaappi sekä säilytystila vaatteille. Vuoteet sijataan asiakkaan toiveiden mukaan joko yksittäisiksi tai parivuoteiksi.

Huonevuokraan kuuluu liinavaatteet, vuoteiden määrän mukaan. Suuri sali toimii yhteisenä oleskelutilana ja täydellisesti varustettu keittiö vieraiden käytettävissä 12-21. Siisti ympäristö tuo viihtyisyyttä joten kiinnitämme siisteyteen erityistä huomiota.. Tahkonhovilla on myös käytössä 24h turvapalvelu joten 100% leppoisat unet on taattu. Suosimme kierrätystä ja osa huonekaluistamme ovatkin yli 100 vuotta vanhoja.

Huoneen ominaisuudet

Isännän läsnäolo 24/7 & turvallisuus

Isäntä on läsnä 24/7, joten apua on kokoajan saatavilla kun sinulla herää kysyttävää tai tarvitset apua. Isännän läsnäolo takaa myös turvallisuuden Tahkonhovin asiakkaana.

Siivous

Sisältyy huonevarauksen hintaan (nonstop).

Saunavuoro

Sisältyy 1,5h saunavuoro huonevarausta kohden.

Lemmikit

Valitse ajankohta

Täytä varaustiedot

Sisäänkirjautuminen klo 16.00-22.00 (poikkeavasta ajasta sovittava etukäteen ja siitä veloitetaan mahdollinen lisämaksu)
Lisääthän tilaukseen lisähuoneen. Yhteen huoneeseen mahtuu maksimissaan 2 henkeä.
Lisähuone mahdollistaa henkilömäärän lisäämisen max. 2hlö

Huom! Lisäpalvelut maksetaan saapuessa käteisellä.
Hinnat sisältävät ALV 10% majoitus ja ALV 24% muut palvelut.

Varaa huone Bookings.com

Tee varaus

Erikoishinnat

Viikonloput, pyhät sekä
viikot 1,8,9,52 ja pääsiäinen +50%

Peruutusehdot

  • Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan viimeistään 30 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 50% varauksen kokonaishinnasta

  • Mikäli varaus perutetaan tai sitä muutetaan tätä myöhemmin tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan varauksen kokonaishinta

Kuvia huoneesta

Asiakaspalautteet

[trustindex no-registration=booking]