Koti

<

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja niin, että hänelle jää meistä ja Tahkosta positiivinen kuva pitkälle tulevaisuuteen. Haluamme asiakkaidemme rentoutuvan. Haluamme, että asiakkaamme ovat kotiin lähtiessään yhtä elämystä rikkaampia.
 

Jukka Halli – Tahkonhovin omistaja ja paikan isäntä
Placeholder Image

Tervetuloa! - Tahkonhovi

Tahkonhovi on vuonna 2000 valmistunut  korkeatasoinen alppitalotyyppinen chalet. Haluamme tarjota vaativille yksityis- ja yritysasiakkaille tasokasta ja kodikasta majoitusta sekä asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjä lisäpalveluja.

Viihtyisät yhteistilat, sauna-osasto, poreallashuone ja asianmukaiset varuste/välinehuoltotilat antavat puitteet onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen tai vain rentouttavaan lomanviettoon. Lisävuoteet ja parven makuusopit mahdollistavat jopa 25 hengen mukavan ja tasokkaan majoituksen. Tilat sopivat myös erinomaisesti erilaisten juhlatilaisuuksien, sauna-iltojen yms. pitopaikaksi.

Ovelta pääsee suoraan laskettelemaan , sillä talo sijaitsee rinteessä. Varusteita ei tarvitse raahata, vaikka kesken päivän pistäytyisi päiväunille omaan rauhalliseen huoneeseen. 

Siisti ympäristö luo viihtyisyyttä ja tämän takia pihapiirimme on täysin autoton ja säilyy lumivalkoisena pitkälle kevääseen.. Autot tulee säilyttää lähialueen pysäköintipaikoilla.

Suosimme myös kierrätystä ja ympäristönsuojelua. Meillä osa huonekaluista on yli 100 vuotta vanhoja ja kompostoimme ja erittelemme jätteemme.

Eläinallergikoille paikkamme ei valitettavasti sovellu sillä tämänkaltaisen paikan luonteeseen kuuluu pari koiraa ja tietenkin talossa kissa pitää olla.

Koe laskettelun ihanuus aamuauringon noustessa tai kuutamon kajossa, ne ovat todellisia elämyksiä vaativallekin ulkoilun ystävälle!

Tahkonhovi toivottavaa Sinut tervetulleeksi!