Laitteet

Kuvaus

 
Rentouttava – Seikkailu
  • Placeholder Image
  • Placeholder Image
  • Placeholder Image
  • Placeholder Image

Jopa 22 hengen ryhmä majoittuu mukavasti ja kodikkaasti.

Käytössä on yhteensä tilaa n. 320 m2. Iso sali, jossa takka / leivinuuni, TV, videot, cd- soitin ja aito kynttiläkattokruunu. Korkeatasoisia kahden hengen vierashuoneita on 8 kpl (10-20m2). Huoneissa on huonekohtainen ilmanvaihto/ääni-eristys/lattialämmitys, TV, radio ja pieni jääkaappi. Viidessä huoneessa on oma WC, suihku ja uloskäynti joko patiolle tai parvekkeelle.

Yhden huoneen erikoisuutena on amme ja yhden huoneen avotakka. Kaikki huoneet ovat sisustetut yksilöllisesti ja hyvän unen takaa kunnon sänky. Parvella on kaksi erillistä avonaista "makuusoppia", toisessa 4 ja toisessa 2 vuodetta. Varustehuolto- ja säilytystilat ovat erillään huonetiloista ja ne on varustettu mm kuivauskaapeilla ja varusteiden huoltoon tarvittavilla välineillä. Saunan pukuhuone on tilava ja sen varustuksiin kuuluu mm. jääkaappi joka on asiakkiden käytössä myös sauna aikojen ulkopuolella.

Kiuas lämpiää puilla tai sähköllä ja saunan lauteilta avautuu upea näköala rinteeseen. Poreammehuone on erillään saunatiloista ja varattavissa erikseen. Salin kokoustilan lisäksi on kolme kappaletta erillisiä ryhmätyötiloja joissa kussakin pystyy työskentelemään 6-8 henkilöä ja talon varustuksiin kuuluvat piirtoheitin ja fläppitaulut.